Over 0497Administratie

Wie is 0497Administratie ?

Roy Geraerts is directeur/eigenaar van 0497Administratie. Roy heeft al jaren (sinds 2005) een eigen administratie/belastingadvieskantoor en heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van belastingadvies. Hij is afgestudeerd aan de Universiteit (Fiscaal Recht) en aan het HBO (Fiscale Economie).

Met 0497Administratie richt Roy zich puur op de regionale ondernemer. Wij gaan anders te werk als een regulier administratiekantoor. Bij ons ben je geen nummer. De klant staat centraal en dat gaat gepaard met een persoonlijke aanpak.

Wij willen de dienstverlening van een administratiekantoor/belastingadvieskantoor naar een hoger niveau tillen. We hebben daarom ‘mijnAdministratie’ ontwikkeld en een hele specifieke werkwijze waarin we onze klanten elke stap begeleiden.

Wat is de missie van 0497Administratie?

Onze missie is heel simpel… Prijsbewust zonder concessies!

Wij willen de jaarstukken van uw onderneming verzorgen tegen een zeer scherpe prijs EN

wij willen dat u tevreden bent (en ons mogelijk aanbeveelt bij familie en vrienden).

Wij realiseren ons dat een scherpe prijs belangrijk is omdat de jaarstukken elk jaar opnieuw moeten worden opgesteld. Het tweede deel van de zin is volgens ons zeker zo belangrijk.

Wij willen tevreden klanten die ons mogelijk zelfs aanbevelen bij familie en vrienden.

Want als u dat zou gaan doen, bent u echt tevreden over onze dienstverlening en onze werkwijze. Dan pas hebben wij ons doel bereikt.

Wij menen een manier gevonden te hebben om onze missie uit te voeren.

Waarin onderscheidt 0497Administratie zich?

Wij onderscheidden ons vooral op kwaliteit. Hiermee bedoel ik dat we u een tevreden gevoel willen geven dat u klant bij ons bent. Dat tevreden gevoel geven we u ten eerste met de scherpste prijzen van Nederland, maar wij gaan ondanks deze scherpe prijzen een stap verder als onze concollega’s.

Wij willen namelijk dat je niet opziet tegen de jaarstukken van je onderneming

Wij hebben daarom ‘mijnAdministratie’ ontwikkeld. Dit is eigenlijk je persoonlijke online kluis.

Hierop kun je met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Je kunt aan de hand van de door ons ontwikkelde vragenlijsten alle benodigde gegevens voor de jaarstukken bij ons aanleveren.

Dat is voor ons handig, omdat wij tijd besparen met het opvragen van gegevens en dat is voor jouw handig omdat je niet steeds informatie op moet zoeken en/of vragen en weer opnieuw aan moet leveren. Bijkomend voordeel van ‘mijnAdministratie’ is dat wij alle gegevens in je persoonlijke bibliotheek plaatsen. Zo heb je een overzicht van alle vaste gegevens van je onderneming en per boekjaar een overzicht van de jaarstukken met alle bijbehorende gegevens. Je papieren dossier kan de prullenmand in.

‘mijnAdministratie’ signaleert tevens als er dingen niet goed gaan in je onderneming. Je krijgt dan automatisch tips van ons om het op te lossen en je krijgt uiteraard de mogelijkheid om het door ons op te laten lossen.

Ook willen we onze klanten bewuster maken van hun onderneming.

De meeste klanten hebben heel veel verstand van hun eigen business, maar als het op de administratie en fiscaliteit aan komt wordt het lastiger. Wij verstrekken daarom software waarmee ze zelf facturen kunnen maken en een online boekhoudpakket (uiteraard met duidelijke handleidingen en filmpjes).

Onze klanten hebben zo altijd inzicht in hun financiën.

Wij hebben naast de jaarstukken als enige in Nederland nog een aantal aanvullende diensten. Deze hebben we zelf ontwikkeld en deze diensten zijn ook in ‘mijnAdministratie’ verwerkt. Zo hebben we bijvoorbeeld het OntzorgPlan (als je helemaal geen omkijken meer wilt hebben naar je onderneming)en het NabestaandenZorgPlan (hiermee nemen we alle zorgen van je nabestaanden weg indien je onverhoopt komt te overlijden).

Wij zijn met name op deze aanvullende diensten erg trots, omdat we twee jaar bezig zijn geweest met de ontwikkeling hiervan en het resultaat mag er zijn (al zeggen we het zelf).

Ondanks onze scherpe prijzen, doen we dus absoluut geen concessies.

Wie zijn de klanten van 0497Administratie ?

Alle klanten van 0497Administratie komen uit de regio (Kempen). Als uw netnummer nu net even niet met 0497 begint, is natuurlijk geen probleem.

Wij richten ons met name op de kleinere ondernemingen. ZZP’ers, eenmanszaken, VOF’s en BV’s.

Onze klanten werken over het algemeen alleen of ze hebben slechts enkele personeelsleden in loondienst.

Wij kunnen echter ook alle administratieve en fiscale zaken van grotere ondernemingen verzorgen. Geen probleem. Wij maken graag een op-maat offerte.

Vind ons op Google+