Over Ons

Wie is 0497Administratie ?

Neem een kijkje bij ons binnen (klik op de link en klik met uw muis welke kant u op wilt)

Wat is de missie van 0497Administratie?

Onze missie is heel simpel… Prijsbewust zonder concessies!

Wij willen de jaarstukken van uw onderneming verzorgen tegen een zeer scherpe prijs EN

wij willen dat u tevreden bent (en ons mogelijk aanbeveelt bij familie en vrienden).

Wij realiseren ons dat een scherpe prijs belangrijk is omdat de jaarstukken elk jaar opnieuw moeten worden opgesteld. Het tweede deel van de zin is volgens ons zeker zo belangrijk.

Wij willen tevreden klanten die ons mogelijk zelfs aanbevelen bij familie en vrienden.

Want als u dat zou gaan doen, bent u echt tevreden over onze dienstverlening en onze werkwijze. Dan pas hebben wij ons doel bereikt.

Wij menen een manier gevonden te hebben om onze missie uit te voeren.

Waarin onderscheidt 0497Administratie zich?

Wij onderscheiden ons vooral op kwaliteit. Hiermee bedoel ik dat we u een tevreden gevoel willen geven dat u klant bij ons bent. Dat tevreden gevoel geven we u ten eerste met de scherpste prijzen van de Kempen, maar wij gaan ondanks deze scherpe prijzen een stap verder dan onze concollega’s.

Wij willen namelijk dat u niet opziet tegen de jaarstukken van uw onderneming.

Wij hebben daarom ‘mijnAdministratie’ ontwikkeld. Dit is eigenlijk uw persoonlijke online kluis.

Hierop kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. U kunt aan de hand van de door ons ontwikkelde vragenlijsten alle benodigde gegevens voor de jaarstukken bij ons aanleveren.

Dat is voor ons handig, omdat wij tijd besparen met het opvragen van gegevens en dat is voor u handig omdat u niet steeds informatie op moet zoeken en/of vragen en weer opnieuw aan moet leveren. Bijkomend voordeel van ‘mijnAdministratie’ is dat wij alle gegevens in uw persoonlijke bibliotheek plaatsen. Zo heeft u een overzicht van alle vaste gegevens van uw onderneming en per boekjaar een overzicht van de jaarstukken met alle bijbehorende gegevens. Uw papieren dossier kan de prullenmand in.

‘mijnAdministratie’ signaleert tevens als er dingen niet goed gaan in uw onderneming. U krijgt dan automatisch tips van ons om het op te lossen en u krijgt uiteraard de mogelijkheid om het door ons op te laten lossen.

Ook willen we onze klanten bewuster maken van hun onderneming.

De meeste klanten hebben heel veel verstand van hun eigen business, maar als het op de administratie en fiscaliteit aan komt wordt het lastiger. Wij verstrekken daarom software waarmee ze zelf facturen kunnen maken en een online boekhoudpakket (uiteraard met duidelijke handleidingen en filmpjes). Als u alles door ons wilt laten verzorgen kan dat natuurlijk ook.

Wie zijn de klanten van 0497Administratie ?

Alle klanten van 0497Administratie komen uit de regio (Kempen). Als uw netnummer nu net even niet met 0497 begint, is natuurlijk geen probleem.

Wij richten ons met name op de kleinere ondernemingen (tot +/- 15 personeelsleden). ZZP’ers, eenmanszaken, VOF’s en BV’s.

Wij kunnen echter ook alle administratieve en fiscale zaken van grotere ondernemingen verzorgen. Geen probleem. Wij maken graag een op-maat offerte.

Vind ons op Google+