7 redenen om wel over te stappen van boekhouder

7 redenen om WEL over te stappen van boekhouder

Top 7!

Opmerkingen 0497Administratie:

7. Ik lever mijn spullen op tijd aan en er wordt 125,- in rekening gebracht voor de uitstelregeling waar ik niet om heb gevraagd en wat ik helemaal niet wil… Het is begrijpelijk dat er gebruik wordt gemaakt van de uitstelregeling (maakt ook niet uit voor jou), maar dat er geld in rekening wordt gebracht zal bij ons niet gebeuren. De uitstelregeling is voor onze klanten GRATIS.
6. Voor elke mailtje of telefoontje krijg ik een factuur… Bij ons niet. Vragen zitten bij de vaste tarieven inbegrepen. Je krijgt van ons geen onverwachte facturen.
5. Ik kan mijn boekhouder niet of nauwelijks telefonisch bereiken… Wij zijn van 9.00 tot 22.00 telefonisch bereikbaar.
4. Ik zit bij een groot kantoor en ik krijg steeds iemand anders aan de telefoon… Bij ons heb je 1 aanspreekpunt en dat is je persoonlijke adviseur die alles van jou en je onderneming weet. Persoonlijk contact staat bij ons voorop.
3. Het huidige kantoor werkt met ondeskundig personeel… Je wordt altijd te woord gestaan door een ervaren boekhouder of fiscalist.
2. Ik moet steeds zelf initiatief nemen richting de boekhouder… Wij laten je altijd weten wanneer we iets van je verwachten. Je krijgt altijd een emailbericht van ons met een duidelijke uitleg.
1. (met stip): Het huidige kantoor is te duur en ik krijg onverwachte facturen…  Onze tarieven zijn in de regel 30% tot 50% lager dan de tarieven van onze concollega’s. Wij zijn zeker niet te duur. Ook werken wij met een vast maand bedrag. Je krijgt dus geen onverwachte facturen.

7 redenen om NIET over te stappen van boekhouder

 

Top 7!

Opmerkingen 0497Administratie:

7. Ik zit al zo lang bij het huidige kantoor… Wat maakt dat uit? Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over je huidige boekhouder, laat je dan niet weerhouden om over te stappen!
6. De boekhouder doet zijn werk goed… Dat mag ik hopen. Daar wordt hij voor betaald. Maar het wil niet zeggen dat je veel moet betalen voor goed werk. Wij verstaan ons vak ook goed en doen dat tegen scherpe tarieven.
5. Ik kan mijn boekhouder altijd bellen… Zo hoort het ook. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Behalve ‘s nachts, want dan slapen we 🙂
4. Hun kantoor zit lekker dichtbij in de buurt… Dat is inderdaad handig. Wij zijn in Reusel gevestigd en we richten ons op ondernemers in de Kempen. Op zich is het dan natuurlijk al niet ver, maar om alle bezwaren weg te nemen, kunnen we ook naar jou toe komen.
3. De boekhouder heeft dit jaar al de Aangifte btw voor me gedaan… Maakt niet uit. Als je over wilt stappen, dan kan dat altijd in het jaar. Wij zorgen voor een passende oplossing, waarmee je altijd goedkoper uit bent. 
2. Mijn boekhouder verzorgt ook alle aangiften… Dat is inderdaad handig. Wij doen dat uiteraard ook. Wij hebben boekhouders en fiscalisten. We kunnen je dus overal mee helpen. Ook met de moeilijkere vraagstukken.
1. (met stip): Mijn boekhouder weet alles van mij…  Dat is natuurlijk waar, maar nadat wij een blik op je jaarrekening hebben geworpen en we hebben een uurtje met je gekletst, weten wij ook alles van je…

 

Overige sterke punten 0497Administratie:

– Binnen 1 werkdag antwoord op uw vraag

– Uitstekende service

– Gratis kennismakingsgesprek

– Gratis overstapservice

– Gratis vrijblijvende offerte

– € 100,- introductiekorting

– Vaste prijzen, scherpe tarieven

– Goede bereikbaarheid

– Ruime openingsuren

 

Bel ons direct voor een geheel kosteloze en vrijblijvende afspraak op 0497-64 44 44.

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Klik hiervoor op onderstaande button!

Offerte 0497Administratie