Jaarstukken van een BV

De werkzaamheden voor het samenstellen van de jaarstukken van een B.V. wijken niet zoveel af van die van een eenmanszaak. Ook voor ondernemers met een B.V.  hanteren we vaste tarieven voor het opstellen van de jaarstukken. De tarieven starten al vanaf € 69,- (ex. BTW) per maand*.

* 1 aandeelhouder en alleen DGA werkzaam.

(Het komt ooit voor dat een BV heel veel facturen in zijn administratie heeft (of meer personeel) en dan kan bovengenoemd bedrag wat afwijken. Uiteraard maken we in dat geval vooraf een scherpe offerte).

U weet waar u aan toe bent en krijgt geen onverwachte facturen van ons.

Onder de jaarstukken van uw B.V. verstaan wij:

– het samenstellen van de administratie;
– het opstellen van de balans en Winst en Verliesrekening (incl. toelichtingen);
– het opstellen van de jaarrekening;
– het opstellen van de publicatiebalans voor de Kamer van Koophandel;
– het opstellen van de notulen van de Algemene vergadering van Aandeelhouders;
– het verzorgen en indienen van de aangifte vennootschapsbelasting.

Wat mag u van ons verwachten!

Wij zijn duidelijk en helder. Niet alleen in onze adviezen, maar in onze gehele werkwijze.

U zult al tijdens ons eerste gesprek merken dat wij anders te werk gaan als een traditioneel administratiekantoor. Wij hebben veel geautomatiseerd en we merken dat onze klanten dat enorm prettig vinden.

U krijgt van ons meteen een map mee en een (korte) handleiding over hoe u de gegevens van uw onderneming moet bijhouden. U krijgt desgewenst ook professionele software van ons, waarmee u uw facturen kunt opstellen en waar u uw inkomsten en uitgaven kunt bijhouden.

Het makkelijke van deze software is dat wij mee kunnen kijken. Als u na elk kwartaal uw facturen inboekt, kunnen wij uw aangifte omzetbelasting indienen. U hoeft dan niet eens meer uw boekhouding te komen brengen. Dat bespaart erg veel tijd en u heeft altijd inzicht in uw inkomsten en uitgaven.

Wij kunnen de facturen natuurlijk ook voor u inboeken, maar als u in de gaten heeft hoe makkelijk het is, wilt u niet anders meer. En voor de kosten hoeft u het ook niet te laten.

Tarieven:

Boekhouding + Jaarstukken B.V. v.a. € 69,- per maand

(Alle genoemde bedragen zijn ex BTW).

Met onze acties kan dit tarief nog worden gereduceerd, als u bijvoorbeeld een vriend naar ons verwijst.