Tarieven

Onderstaand treft u de tarieven voor Eenmanszaken, VOF’s en BV’s.

Neem gerust eens contact met ons op: 0497 – 64 44 44.

1. ZZP’ers / Eenmanszaken (zonder personeel)

We hebben verschillende pakketten, van budget tot premium. Voor elk wat wils.

Ondersteuning & Advies

Boekhouding / Administratie

Jaarrekening

Aangifte inkomstenbelasting

Aangifte omzetbelasting

Normale prijs: € 79,-

 

Nu v.a. € 59,-*

 

2. Eenmanszaken (met personeel)

In principe gelden dezelfde prijzen als ZZP’ers / Eenmanszaken (zonder personeel). U moet er wel rekening mee houden dat er een loonadministratie voor uw personeel dient te worden gevoerd. Dat verzorgen wij voor € 14,99 per maand per werknemer.

3. VOF (zonder personeel)

Bij een VOF dienen er extra zaken te worden geadministreerd en extra aangiften te worden ingediend (winstverdeling, extra aangiften inkomstenbelasting etc.) De tarieven starten vanaf € 79,- per maand.

4. VOF (met personeel)

In principe gelden dezelfde prijzen als VOF (zonder personeel). U moet er wel rekening mee houden dat er een loonadministratie voor uw personeel dient te worden gevoerd. Dat verzorgen wij voor € 14,99 per maand per werknemer.

5. Besloten vennootschap (BV) (met personeel)

Bij een BV is er altijd personeel in dienst (namelijk de DGA). De tarieven starten vanaf € 69,- per maand. U moet er wel rekening mee houden dat er een loonadministratie voor uw personeel (en de DGA) dient te worden gevoerd. Dat verzorgen wij voor € 14,99 per maand per werknemer.

 

Offerte 0497Administratie

 

 

 

 

 

 

 

 

* Het maandelijkse tarief is afhankelijk van het aantal in- en verkoopfacturen en het aantal kassabonnen. Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan, zodat u precies weet wat de maandelijkse kosten bedragen.